Erklæring om personvern

Innsamling og bruk av informasjon

Webfokus er eneeier av informasjon innsamlet på dette nettsted. Vi vill ikke selge, dele eller leie ut denne informasjonen til andre på måter forskjellig fra det som er beskrevet i denne erklæringen. Webfokus samler informasjon fra våre brukere på flere forskjellige måter på dette nettstedet.

Informasjonskapsler(Cookies)

En informasjonskapser er en dataenhet lagret på brukerens hard disk som inneholder informasjon om brukeren. Bruken av en informasjonskapsler er på ingen måte knyttet til personlig identifiserbar informasjon ved bruk av vårt nettsted. Informasjonskapsler brukes til å lagre informasjon lagt inn av brukerene slik at de ikke behøver å legge inn denne på nytt ved neste besøk. Informasjonskapsler kan deaktiveres i de fleste nettleseres oppsett. Hvis en bruker avviser en informasjonskapsel kan nettstedet fortsatt benyttes, ulempen er at brukeren må legge inn informasjon på nytt ved hvert besøk.

Annonsering

Vi bruker tredjeparts annonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen kan du lese Google sine personvernsider her.

Logfiler

Vi bruker IP adresser for å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle demografisk informasjon. IP adresser linkes ikke med personlig identifiserbar informasjon.

Linker

Dette nettstedet inneholder linker til andre nettsted. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for personvern politikken på disse nettstedene. Vi oppfordrer våre brukere til å være oppmerksom når de forlater vårt nettsted og lese personværnerklæringene på alle nettsted som samler inn personlig identifiserbar informasjon. Denne personvern erklæringen gjelder kun informasjon innsamlet av dette nettstedet.

Tilbakemelding

Hvis brukere velger å bruke vår tilbakemeldings tjeneste for å informere oss om problem med nettstedet eller foreslå forbedringer, ber vi om epost adressen deres. Vi vil kun bruke denne informasjonen for å svare på det innsendte emnet, og brukeren vil aldri motta epost fra oss som ikke er relatert til dette. Brukeren kan velge å ikke legge inn epost adressen, ulempen med dette er at vi ikke vil være i stand til å svare på brukerens henvendelse.

Varsel om endringer

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvern politikk vil vi offentligjøre disse endringene på vår hjemmeside slik at våre brukere alltid er oppmerksom på hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi røper denne. Hvis vi på noe tidspunkt bestemmer oss for å bruke personlig identifiserbar informasjon på en anne måte enn erklært på det tidspunkt informasjonen ble samlet inn vil bukerene bli informert pr epost. Brukere vill da kunne velge om vi kan bruke informasjone på en annen måte. Vi vill bruke informasjon i henhold til personvern erklæringen som gjaldt da informasjonen ble samlet inn.

Kontakte nettstedet

Hvis du har spørsmål om denne personvern erklæringen eller andre forhold ved dette nettstedet kan du kontakte oss via vår kontakt side.